Τελετές | Γραφείο Τελετών ΕΔΕΜ

 
Το γραφείο τελετών ΕΔΕΜ στην Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει να οργανώσει με σεβασμό και κάθε λεπτομέρεια τελετές όπως κηδείες και μνημόσυνα. Στόχος μας είναι να οργανώσουμε την τελετή αποχαιρετισμού του αγαπημένου σας προσώπου με διακριτικότητα, επαγγελματισμό, σεβασμό και σοβαρότητα. Διαθέτουμε ιδιόκτητα νεκροστάσια και αίθουσες δεξιώσεων όπου η οικογένεια και το περιβάλλον του εκλιπόντος θα έχουν την ευκαιρεία να πουν το τελευταίο αντίο.

Στο γραφείο τελετών ΕΔΕΜ στην Θεσσαλονίκη, εγγυόμαστε πλήρη αποδέσμευση της οικογένειας από όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται. Το έμπειρο προσωπικό μας, που διακρίνεται για το ήθος και την αγάπη στον συνάνθρωπο, θα σας βοηθήσει και θα σας συμβουλέψει για οτιδήποτε κι αν χρειαστείτε.
 
 
 
 

Συμπεριλαμβανόμενες υπηρεσίες / προϊόντα

 
 
 
 
 
Εμφανίσιμο φέρετρο λάκα σκούρο, Ελληνικής προέλευσης
 
 
 
 
 
 
 
 
Σετ φερέτρου με δαντέλα (Σεντόνι, μαξιλάρι, σάβανο, κορδέλα χεριών)
 
 
 
 
 
 
 
 
Μεταφορά της σορού από τον τόπο θανάτου στο Κοιμητήριο με νεκροφόρα
 
 
 
 
 
 
 
 
Άνθινος σταυρός (που είθισται να συνοδεύει το νεκρό κατά την τελετή)
 
 
 
 
 
 
 
 
Περιποίηση – καλλωπισμός της σορού και ντύσιμο (με ρουχισμό της οικογένειας)
 
 
 
 
 
 
 
 
Έκδοση της άδειας ταφής και ληξιαρχικών πράξεων θανάτου
 
 
 
 
 
 
 
 
Αμοιβή του γραφείου μας
 
 
 
 
 
 
 
 

Στολισμοί εκκλησιών

 
Στο γραφείο τελετών ΕΔΕΜ στην Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνουμε κάθε είδους πένθιμο στολισμό κηδείας με λουλούδια, δημιουργώντας έτσι την αρμόζουσα αποχαιρετιστήρια τελετή για τον αγαπημένο σας άνθρωπο.
Γνωρίζοντας και κατανοώντας την θλίψη σας, στο γραφείο τελετών ΕΔΕΜ σας παρέχουμε τα στεφάνια που κατατίθενται στη μνήμη του εκλιπόντος και τα λουλούδια της κηδείας.
 
 
 
 
 
24ωρη Εξυπηρέτηση